Vitt vin & räkor

Hejsan alla våra snygga läsare där ute! ;)

Lite update på vad som skall hända nu inom en kort framtid;
Det är nu två videobloggar som är på G. En av dem från vårat (gig) i Bert paradiset skara sommarland.
Och den andra från när vi var i dalarna, blev myggätna och blöta som faen. Det kommer också upp en till video, men det berättar jag inte vad det är. Nu har vi också en helt klar mix inför vår nya skiva, så nu skall vi i augusti bege oss in i våran sjukt äckliga, skabbiga och billiga replokal och göra barn... jag menar.. musik!

Vi skall även sätta oss ner i den kommande veckan ( den veckan då Rasmus är i ryssland, ... ja RYSSLAND! )
Så vill ni att vi skall försöka att boka in några av höstens kommande spelningar nära er, så får ni gärna lämna en kommentar med VART, VAR & HUR... inte hur, men det andra. Så blir vi kanoners klada av erat stöd och knullar alla arrangörer i roeven.

Det kommer snart TVÅ helt nya låtar också från oss i IKE som en liten sommarpresent till alla er som nu lyssnar på oss. Dessa två låtarna lägger vi endast upp för att vi har blivit så himla glada av alla kommentarer vi fått på emocore.se samt bilddagboken.se 
Så håll utkik, snart så jävlar i mig.

Förövrigt så kan jag berätta vad som vi i IKE har hållt på med på den sista tiden ( då vi inte är så effektiva på twitter )

Gustav lever loppan på Gotlands fina jyck ställen. Det har regnat en del men också vart fint väder. Gustav är alltså på Gotland för en liten semester och även för att kolla på jyckar som tävlar i lite olika saker. Annars gör han som alla andra killar gör, äter mat, kollar på porr och läser sporten i GP.

Niklas är hemma från rhodos, neger, muskulös och kortklippt. Han badar när vädret tillåter, annars så spelar han WII och är ute och går med sin jack russle hund elvis. Snyggt namn! Han skall även snart i augusti börja att jobba heltid på en kyrkogård.. LÄBBIGT VÄRRE! hihi.

Rasmus skall snart bege sig till Ryssland med sina syskon för några dagars semester från sitt jobb på hemtjänsten.
Annars så jobbar han och tjänar pengar. Gör även som Gustav, runkar, läser tidningen och äter.

Erik jobbar heltid med att dela ut tidning, en riktig nattuggla. För tillfället så gör inte Erik så mycket. Idag var han i Göteborg med Rasmus och fikade, samt skulle beställa tatuerings tid, men dem hade stängt. Eriks fina gibson gitarr är lite trasig och skall snart in på service ( hoppas jag )


Nu skall jag allt ta mig en fet ångest dusch efter en himla massa gråtrunkande och sexande!

Hej på't er alla, hoppas ni spelar mycket tv spel och inte går ut!
Mvh Rasmus, the one and the only!

NYA GREJER HÄNDER SNART!

Nu är det inte långt kvar tills det händer helt nya saker med I Karatepunched Earl!
Så håll er uppdaterade och lyssna in er alldeles ordentligt på myspace, för vem vet, de gamla låtarna kanske inte finns kvar om ett tag!
Här är hur som helst en bild som kanske lockar er lite!
Fred & Kärlek!
//Erik, Niklas, Gustav & Rasmus

http://www.myspace.com/ikeswe

RSS 2.0