Jag kommer nog vakna upp med stånd imån, kommer ni det?

Hejsan hoppsan, tjosan i trosan!
Rasmus här för att uppdatera och ge er ett roligt inlägg för en gångs skull!

Igår så hade vi en spelning på Teendream som vi spelat på en del gånger innan, alltid lika gött att vara tillbaka!
Scenen var ju grym, ljudet ut vet jag inte med vår medhördnings sög dicken iaf. Var vi otajta så var det ljudteknikernas fel! :D Allt som kunge gå fel för oss igår gick då jävlar i mig fel. Vi skulle stryka våra scenkläder började allt med. Erik som var så duktig på det fick uppgiften att göra det, han satte strykjärnet på max och brände sönder gustavs linne..

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt till er som vi lovat att vi skulle stanna och prata med, det var inte tänkt att vi skulle dryga sönder och bara sticka därifrån.. Bakisdag och mitt samvete är inte på topp för detta nu. För er som vill prata med oss nästa gång, ryck tag i oss! det får vara lite jävlar anamma för vi är blyga :D

Mitt hem ser ut som en svinstia, ett studentrum, en soptipp, en... ja vafan.. det är sjukt stökigt iaf. Tack så mycket för detta killar, tack som fan! Jaja, sedan gick vi ut och söp, det slutade kaos, en jävligt rolig kväll, men på tok för mycket rysk vodka! Idag vaknade vi efter att sovit som björnar och myst, nu ska vi rösta! IKE röstar rött, vad röstar ni?

Puss och lite brolle jr till er sötnosar! / Rawsmus

NYA LÅTAR UPPE NU!


Äntligen har vi släppt våran helt nya singel!
Singeln inne håller 2 helt nya låtar som båda kommer att medverka på våran nya skiva som vi är i full gång och spelar in nu!
Så in på våran myspace NU och lyssna tills öronen blöder!

WWW.MYSPACE.COM/IKESWE
Fred & en jävla massa kärlek!
//I Karatepunched Earl

RSS 2.0