IKE is going to skaune-landet!

Hello, tjeloj och tjabba!
Raz är här för att skriva lite nyheter och uppdatera er litegranna på olika fronter.
Igår måndag har det inte hänt något speciellt. Idag tisdag så har det inte heller hänt något speciellt. I söndags var alla utom en medlem av IKE hemma och var bakis efter en galen efterfest.
Alltså kan man tro att vi ligger lågt, men nej det gör vi faktiskt inte! Just nu så håller vi på att slutföra sången och det sista mixning och mastring av de nya låtarna som kommer. Vi repar även på nya låtar till våran nya skiva och vi har gjort klart våran musikvideo. Vi har också fått förfrågan om att spela på Rundgång ute på goa öckerö. Vi tackade ja, men fick sedan ställa in pga att Niklas skulle åka skidor och var borta då.
Men vi hoppas på att dem kommer att arrangera en gång till, detta kändes som en spelning värd att komma till.
En spelning som skänker pengar till hiv smittade INTE genom en massa föreningar så pengarna kan försvinna.
Kändes väldigt seriöst så vi hoppas det kommer att komma en till förfrågan inom en framtid. Vi har också bokat in ett gig på sticky fingers den 5 mars. En fredag alltså. Sedan gör vi oss såklart redo för våran spelning i skaune-landet, ska bli sjukt gött att hälsa på våra skånska vänner!
Sedan har vi också passat på att skaffa oss en liten manager, en manager som delvis alltså inte fullt. Skall få i uppgift att boka in spelningar åt oss, göra reklam, hålla uppe facebook gruppen och kanske även vara som en liten slav för oss och hjälpa oss att bära våra grejer på spelningar!
Alltså är det fortfarande vi som fixar mycket själva, nästan allt! men vi får en liten hjälp på traven bara. Vi kommer fortfarande att fixa ny myspace, låtar, studio och allt annat och vi får inga bidrag med pengar heller.
Men det är kul att annonsera detta.
Vi kommer också att boka våran turné snart. Vill ni att vi skall lira någonstans nära er kära 3-5 läsare så är det bara att slänga iväg ett mejl till: [email protected] och berätta vad spelstället heter, gärna ett telefon nummer också så hade det vart asgött.
Det var allt för denna gången ladiesmen änd gentlewomen. Glöm inte att ni kan inte trilla ned från berget förens ni bestigit det.
Movh Rallus ballus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0