Spriten räddade alla i IKE från sporten.. förutom niklas!

Sanna ord vill jag verkligen säga, lite updates tänkte jag komma här med.


IKE drog ett torr-rep utan niklas idag ( han är i fjällen och tar kort på is-rävar ) och när vi kommer in i lokalen möts vi av en doft som man inte ofta möts av i våran replokal, en doft av H&Ms snobben och hello kitty parfym, foundation, slotts öl och några svettiga grymt undernärda och dunderkåta grabbar.


Det var märkligt, sånt brukar vi inte mötas av, alltså var det något band som hade anordnat ett litet fjortis disko i våran o så kära replokal. Jaja, på repet kom vi iaf fram till att utan Niklas låter vi skitkasst och gillar det inte alls.


Vi saknar dig Niklas. Just nu så skrev jag ett mejl till David på sticky fingers som anordnar spelningar på klubb total ( sticky på torsdagar ) så vi skall spela där antingen; dagen innan våran student, efter våran student eller innan studenten. Det skall bli toknajs, vi har spelat på sticky innan, men aldrig på en torsdag!


Och på onsdag drar IKE sig till skånelandet, det blir asfett. Är någon av er 3-4 läsare en skåning som vill följa med ut efter spelningen på torsdagen så kan ni gott och väl göra det. Påtal om skåne så har vi fått ett nytt gig i skånelandet, denna gången på det så underbara biljardkompaniet. Fyfan vad jag älskar det stället. Har bara besökt det en gång, men fan va najs det det var.


Nu är det också satt vilket band det är som vi ska ut på turné med. Om ni har hört talas om Bandit rock, så har dem en tävling som heter Bandit Unsigned, och I AM SO ME som vi ska ut med VANN den tävlingen, fett att kamma hem något sånt najs. More to come, so long goodbye, adjö och aufwiedensehen, tchÿss och smek på fittan! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0