Huh huh huh huh... ... ... heh heh heh heh..

Tjabba tjenna hallå! Det uttrycket har man nog aldrig hört förut, det är inte alls originellt.. eller?

Skall dra upp lite info här för er som kanske vill veta något om vad vi i IKE håller på med eller inte... Så därför tänkte jag att jag skall skriva ett inlägg och beskriva alla personerna så gott jag kan samt ge er lite info.

Till att börja med har vi allas favorit.. ERIK NORDLANDER!
Erik är för er som inte visste kortast i bandet, men det gör inte honom mindre gó än killen som övar inför stonk OS inne på gymmet över gatan. Erik har en speciallitet innan våra spelningar och det är att spela så mycket fel som möjligt vilket han tränar på mycket hemma. Erik har en taktik om att gå runt och spela och det brukar funka. Erik jobbar också natt vilket gör han till en varulv om nätterna som vill sätta sina sylvassa vässade huggtänder i alla han möter ute på gatan och äta upp deras inälvor med sked. Dock händer inte detta varje gång och hittills har inte Eriks raggrepliker gått hem så det har inte vart något mer med det. För er som inte visste bär Erik simdyna runt om höfterna för att inte få fukt i njurarna, har Erik bestämt sig för något så kliar han sig på ryggen, spottar sig i händerna och säger ja du Berit, det löser vi imån. Är jag den ända som faller för Eriks vackra ögon?


Där efter har vi den goaste i bandet.. NIKLAS AXELSSON!
Niklas är ju inte dum egentligen, han har bara otur när han tänker. Och det är det som gjort han till denna underbara människa han är. Om man skulle fråga Niklas om han vill ha stereo eller mono på synten så är Niklas den killen som gärna tar för sig och ber om både och. Inte nog med att Niklas brukar muta synten att spela mer rätt än vad han kan innan våra konserter, utan han är också världsmästare i simning. Vilket innebär att han alltså har snyggast kropp av oss i IKE utan tvekan. Dock är Niklas kittlig, och hur han tar sig fram i simningen är hans ensak, men snyggt var det inte iaf. Niklas har en gång simmat till Spanien, sedan till Argentina. Därifrån tog han ett hälsprång hem till Sverige och fick träben. Behöver man ens berätta något mera om denna killen som glömmer deo lika ofta som tjejer byter kläder. Nej, det tror jag inte. Hur kan man inte älska denna filur med skitsnygg kropp?



Därefter har vi den goa kycklingklubban med bmth hår.. GUSTAV ERIKSSON!
Gustav är ett husdjur, man kan ha han hemma och då brukar han vara väldigt händig, smäcker gärna upp en vägg eller bygger lådor åt en. Gustav lever oftast långt åt helvette in i skogen, men han kommer också ut därifrån, men det är bara när han ska repa. Fast det bestämmer han inte själv. Men han kan leva ute också, fast då fryser han. Gustav som många andra har sju sidor.. Den ena sidan, den andra sidan, den översta sidan, den understa sidan, den bakre sidan, den främre sidan och den enväldiga sidan. På Gustavs huvud så sitter det hår, det är bara prydnad. Överst på Gustavs huvud sitter det ofta en keps. Vad kepsen är gjord av vet jag inte. Gustav har två hål i huvudet och där sitter hans glosögda ögon. Gustav säger ofta: En sann gentleman är någon som vet hur man spelar säckpipa, men låter bli.
Gustav är killen som gillar att visa vart skåpet skall stå.. till höger alltså. Och utan honom skulle vi inte vara mer än en piss i det vida havet.. fast.. det är vi ju. HUR SOM HELST! Man bara måste älska våran Mastodont Gustav.


Avsluta skall vi göra med kvacke rullbuxe.. jag menar såklart RASMUS PETERSSON!
Stor stark och trevlig i omklädningsrummet... Eller skall vi säga småfet, lat och en ända stor surmutta. Rasmus är vinnarna av den lättfotade sällskapshunden, en gammal tävling i Norge. Det han vann på var att hans framjökade plattfotade doppler och sofftaxar. Dock hade han tydliga instruktioner för detta. Rasmus tycker att den som ber blygt ber om ett nej samt att sex utan kärlek är bättre än inget sex alls. Rasmus är dock som läppstift på en bulldog. Läppstiftet förbättrar otvetydigt utseendet men i bulldoggens fall spelar det inte större roll, den är lika ful för det. När det kommer till smeknamn så vet redan alla vem " General falukorv 30 cm slak är och vart smeknamnet kommer ifrån. Och tro mig, det är inte från hans flickvän. Kom igen nu killar och tjejer, nu går vi ut och värmer upp i rektangulära cirklar med stödstrumporna på. Ett litet luddigt djur med söta små ögon, Rasmus aka 30 generalen.


Nyheter..
Det tog så lång tid att komma på och skriva detta så det får bli nyheter efter nästa rep istället.. CIAO!
MOVH // Rallus Ballus


woho

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0